En vinnare i rökrutan, en förlorare i livet - en stark generalisering.

Jag hade många olika tankar vad detta inlägget skulle heta.
T.ex.
Karlskrona - för sista gången.
Misär i K-town.
Karlskrona - midsommar, fylla och intriger.
De hopplösa gränderna
osv.
Fast jag kunde inte bestämma mig för något om Karlskrona och istället började jag att tänka lite på högstadiets rökruta och människorna som hängde där.  På rökrutans del i högstadiets hierarki.

Om man tänker tillbaka på när man gick i högstadiet och på de som hängde i rökrutan när de var runt 14 eller 15 så blev inte de i min åldersklass några vinnare efter högstadiet iallafall. Jag kan inte komma på någon som var obligatorisk invånare i rökrutan som har gjort något som iallafall kan klassas som lite vettigt med sitt liv nu. Jag kan tänka mig att det är ett hyfsat utbrett fenomen också. Fan, jag är glad att jag först började röka sommarlovet till gymnasiet. Snus på högstadiet ger inte samma dinframtidärförstörd-feeling som man fick av rökarna.

Fast de var iallafall de generellt coolaste killarna och tjejerna under den tiden så de hade iallafall en storhetsperiod i sitt liv. Fast när man blev lite äldre (typ 15) blev det rätt lätt att genomskåda dem och då övergick deras gloria till ett lite tragiskt skimmer. Jag kommer ihåg att människor som jag till viss del umgicks med ofta ville ha med mig ut till rökrutan med dom och hänga lite. Det enda jag kommer ihåg av det när vi kom ut var att det luktade illa, såg misär ut och att det inte var något för mig. Jag tänkte faktiskt att "alla rökare är dumma i huvudet", vilket kanske är lite komiskt nu.

Jag försökte leta efter en bild på rökrutan på min gamla högstadieskola men det var inte så lätt. Jag hittade en översiktsbild där jag har gjort en väldigt vacker röd pil som pekar på rökrutan


Det fanns vissa olika sätt att visa att man var en av de coola grabbarna på skolan.

Man:
  • hängde i rökrutan
  • tog en snus och hymlade högt med hur jävla gott det är med SNUS. Man snusade mest general tror jag, man visste nog inte om så många andra sorter.
  • spelade krona och rörde inte en min trots att blodet sprutade när kronan fastnade mellan knogarna utan man bara skvätte av det i en papperskorg och gav till ett litet oberört flin.
  • morade/mulade alla som vågade sig ut under snöbollskrigsperioden.
  • skulle lyssna på fet hip-hop (inte obligatoriskt men vanligt)
  • kunde skryta om hur mycket brudar man hade legat med
  • Och självklart skulle man skolka.
Detta var ett par aktiviteter de häftiga killarna på min skola ägnade sig åt. Och jag kan inte förneka att jag hyste en viss respekt i sånt här beteende när jag gick i 7an, kanske i början av 8an innan man började bli säker i sin identitet och insåg vissa saker.
Det blev inte så mycket nutid i detta inlägget eller egentligen något om helgen i Karlskrona men det är väl skitsamma. Inget illa om någon av er som läser detta var "rök rutanfolk". Det här är kanske bara en snabb generalisering från min sida angående de som jag har erfarenhet av.

Dagens:

  • Fail: Att jag badade klockan 4-5 hemma hos joanna i fredagsnatt och sedan gå jag hem utan kalsonger. Jag fick feber och har fortfarande ont i halsen.
  • Besatthet: Att jag på något sätt nästan alltid få för mig att jag måste bada när det är efterfest.
  • Meningslösa huvudbry: Att jag fick för mig att jag skulle välja en seriös profilbild för en gångs skull och lyckas behålla den ett tag. Jag tror den jag valde kan klassas som seriös.
  • Låtar:
  1. Imperiet - Höghus, låghus, dårhus
  2. Bright eyes - Something vague
  3. UFO - Doctor, doctor.
  • Vän: - Elias. Det kan omöjligt vara någon annan än mannen som vunnit 2 vipbiljetter till Where the action is till honom och mig. Kärlek till den mannen. All kärlek. och Ella - för att jag gillar henne.
  • Pepp: Where the action is!
Och nu iallafall lite bilder från Karlskrona. Jag är en helt värdelös och en hyfsat oengagerad fotograf så de flesta suger så ni får inte se speciellt många. Jag fick bara med bilder på mindre än hälften av deltagarna också. Joanna kommer lägga upp riktigt fina midsommarbilder sen kan jag tänka mig!
Bara för att hon var så dryg så lägger jag upp denna ändå.
cool kille!
Och sen hittade jag ett par gamla bilder som jag glömt att jag tagit. Jag tror de är från någon fest vid Observatoriet vid 5 på morgonen eller något.
Världens sämsta cigg
Lycka till er alla
// Sunken

En sexig kvinna på spårvagnen och tydligen ser jag ut som om jag är 30 år.

‎"When the change was made uptown
And the Big Man joined the band"



Den 18/6 dog en av de coolaste människorna som jag någonsin sett. Clarence "Big Man" Clemons. Jag är enormt tacksam att jag fick se honom live iallafall. Utan honom så hade aldrig Bruce Springsteen blivit så bra som han är. Jag har inte blivit såhär chockad, rörd eller besviken när någon jag inte känner dött sen Anders Göthberg tog livet av sig. Big man är och kommer alltid vara den bästa rocksaxofonisten som finns och den coolaste killen jag någonsin sett.

Jag gillar att blogga när jag dricker öl. Det känns lite som att man har lite press på sig innan man blir för full. Jag dricker kaffe, öl och nyponsoppa samtidigt. Det är en sjukt konstig blandning men samtidigt är den helt perfekt för att den innehåller allt som är gott att dricka. Nu har jag inte bloggat sen i torsdags vad jag kan erinra mig. Så nu har jag haft ännu en av mina extremt spännande helger.

I fredags så var jag på jazzhuset där Joel Alme spelade och Henrik Berggren och Martin Elisson var DJs.
Joel Alme var överraskande bra eftersom han sög när jag såg honom på Emmaboda. Han var även extremt hög.  Henke B är Världens sämsta DJ. Mellan varje låt så var det tyst i en minut och så var han långhårig och ölfet. Det känns lite som att all folköl hunnit ifatt honom. Och Martin Elisson har alltid varit extremt ful. Han ser ut som en förvuxen bebis. Jag blev iallafall hyfsat berusad och skulle på bröllop morgonen efter så jag fick bege mig till Pär så småningom. Jag lyckades med konststycket att gå vilse och i cirklar på gator som jag gått flera flera flera gånger. Till slut efter mycket om och men så kom jag hem till Pär väldigt sent och sov i 1,5 timme innan jag skulle till det där jävla bröllopet.  I lördags blev det än en gång Jazzhuset och ännu en natt där jag sov hos Elias. Jag måste lägga av med det snart. Jag borde lära mig att gå hem till min egna lägenhet vid 3 och sova där. Elias har dåligt inflytande på mig. Han får mig att dricka massa sprit och tappa bort mitt bankomatkort.

På vägen till Elias så sätter sig en väldigt snygg kvinna framför mig som jag börjar prata med. Det kändes som om spårvagnsfärden tog längre än vad den borde gjort och vi pratade hela tiden. Jag kommer verkligen inte ihåg vad vi pratade om, det enda jag kommer ihåg är att hon var blond och väldigt snygg. Men dum som jag är så kommer jag på när jag hoppar av att jag glömt att fråga om hennes nummer. Jag måste börja göra det istället för att sitta och ångra mig sen. I Karlskrona är det helt onödigt att fråga om folks nummer. Där känner alla varandra och alla har legat med någon som någon känner/legat med. Så mitt löfte nu är att nästa helg eller om jag går ut tidigare är att fråga efter nummer. För ett tag sen vaknade jag upp med flera nummer i min telefon utan att minnas något av det men då var det alltid de som hade skrivit in sitt nummer på min telefon och inte jag. Så nu ska jag börja våga och fråga om nummer. Så mitt löfte är att på söndag så ska jag minst ha ett nummer till en tjej jag träffat. Det ska tilläggas att det är om jag gått ut i Göteborg.

Problemet är att jag aldrig varit en sån människa som frågar efter nummer eller "raggar" på folk. Min taktik, om man får lov att kalla den det, har allt som oftast varit att dricka mig väldigt full och dansa. Jag dricker mig dansigt full sen går jag ut på dansgolvet och så är det med det sen går det som det går.
Den funkar allt som oftast otroligt bra faktiskt. Jag tror att jag blivit så bekväm med den och att den funkar att jag inte orkar bry mig om att försöka på ett annat sätt. Jag avskyr egentligen hela grejen med att ragga, det känns så himla meningslöst och krystat. Men jag ska lära mig att göra andra sätt än det jag alltid gör så nästa helg ska jag utvecklas! Jag förstår faktiskt inte varför kvinnor vill vara med mig när jag kör min vanliga grej. På något sätt får jag för mig att jag egentligen ser så tragisk ut att folk följer med mig hem för att jag ser lättfotad ut, de känner kanske att jag behöver tas hand om eller för att de har dåligt självförtroende. Eller så ser vi positivt på det!. Vissa kanske tycker att jag är väldigt snygg, rolig och intressant. En sån där som alla kvinnor vill ha. En heteroversion av min snygga vän André helt enkelt. Egentligen vill jag inte vara en dryg kille som raggar på folk. Jag föredrar att dricka och dansa mig snygg/acceptabel.


Dagens:

Aftonbladet: Utdrag ur artikeln om Ryan Dunns död -
"Bland scenerna Dunn blev känd för märks scenen i Jackass: The Movie när han för upp en leksaksbil i stjärten och går till en doktor för att klaga på magsmärtor. Ett "stunt" som inte ens våghalsen Steve-O ville utföra".- Vilken hyllning!

Positiva/Negativa: Idag gissade en 45 årig kvinna att jag var 30 år. Alltså vafan. Jag har hört att jag ser lite äldre ut men 30? Hur gammal ser jag egentligen ut när mitt skägg är som det brukar vara.

Låtar:
  • Hospital Ships - Carry on
  • Imperiet - I hennes sovrum
  • Bruce - Jungleland & The Promise Land
Ni kanske aldrig lyssnar på låtarna jag skriver här egentligen. Då är ni bara helt fel och dåliga.

Vän: Päkka efter att han skickade det här omtänksamma smset 03.06:
"Som vilken annan förälder börjar jag bli orolig.
Vart är du? krx"

Tenta: Jag klarade min sista tenta! Hurra för mig!

Bloggkommentar: Jag hade fått en väldigt fin bloggkommentar till mitt förra inlägg när jag loggade in idag

"Har följt din blogg nu i några veckors tid och måste säga att det är väldigt underhållande och intressant att läsa trots att jag inte känner dig. Hittade hit av en slump genom facebook, tydligen har vi två gemensamma vänner där och jag tyckte du såg bekant ut men har ännu inte lyckats placera dig, säkert träffats i alkoholdimman nån gång.
Hur som helst, håller totalt med dig om att folk som bara bloggar om vad dom gör och inget om vad dom faktiskt tänker och vad som rör sig i deras skallar är totalt ointressant. Så fortsätt så!
Själv har jag blivit försiktigare med att lämna ut mig på min egen blogg efter ett inlägg jag skrev i vintras som gav starka reaktioner men nu har jag på nytt blivit inspirerad till att återgå till min mer personligare stil igen efter att läst din blogg!"

Jag är en bloggförebild! Boyakasha!





Det kändes lite taskigt att fotografen inte fick vara med på några bilder


Världens bästa duo återförenades för en helg.












Jag tänkte lägga upp en fin video från bröllopet också men det funkade inte på denna skitsidan så här får ni två gamla fina bilder!








Tack&puss
// Lillkrxarn

En söndersparkad toa och en kyrkogård i brand.

Fy tusan, vilken jävla dag. Jag hade inte tvättat på två veckor och inte städat på tre. Jag hade en resväska som var full med massa skit på golvet och massa disk. Jag började vid 12 och är nu 16.49 äntligen klar. Jag har snusat, rökt och allt vad man inte borde göra bara för att göra allt så kul som möjligt. Allt sög, men nu är jag klar. Och att jag ens sätter mig ner och bloggar efter detta helvetet är helt sjukt. Det bästa med städet var att jag hittade ett helt ciggpaket under ett par skor. Sen fick jag ett halvt av Elias igår också. Lycka! Det känns nästan som att graden av min lycka kan mätas i hur många cigaretter jag har och det är lite sunkigt. Det är inte normalt egentligen fast det är väl som folk som blir lyckliga när de får en ny turbo på sin bil eller när de får åka på ett nazistiskt sommarläger. Jag blir lycklig av cigg och de blir lyckliga av turbo och nazzekollo.

Nu fick jag ett samtal av Rydberg som kommer upp till mig en runda och köper med sig en folköl. Vilken underbar kille! Allt vill hindra mig från att blogga.

Det har hänt jävligt mycket sen senast jag bloggade. Jag har varit på två studenter, hängt lite i Karlskrona och haft en väldigt utflippad helg. På en av studenterna så träffade jag två häftiga tjejer annars skiter jag lite i att skriva om det.
I fredags så skulle vi ut lite lugnt eftersom den stora festen var på lördagen. Det var rätt lugnt hos David men sen spårade det ur totalt. På Styrbord Babord snoddes det vin, vinet klunkades och en toa blev söndersparkad så att golvet forsade över. Jag får inte säga vem som är ansvarig för detta men det var bland det bästa jag sett. Sen sprang alla ut och då på något sätt så hamnade vi på Orgia. Där sa två tjejer att jag var deras val nummer 1 att ligga med.Trots det så gick vi därifrån. Jag tror t.o.m att någon var gift eller något.

Jag, David och Jonathan hittade någon slags vagn sen gick vi från Vasa till Järntorget och plockade ner allt vi kom åt. Stolar, skyltar och flaggor. Efter det kom Elias i en taxi och plockade upp oss vid Järntorget, sen åkte vi till en kyrkogård och brände telefonkataloger och berusade oss ännu mer. Elias bjöd på potatissallad och filmjölk vilket vid denna tidpunkten blev en lyxmåltid! Jag råkade däremot hälla en stor del av potatissalladen över mig. En väldigt trevlig kväll må jag säga. Jag vill också påpeka att vi skändade inga gravar överhuvudtaget, David spydde men det var mer på gången. Jag orkar inte en låg utläggning om allt som händer hela tiden  för då känner jag mig som en såndär prettobloggare som tror att folk är intresserade av deras meningslösa liv. Jag har många gånger ett roligt liv fast också ett väldigt dryg liv ibland och jag tycker det är tragiskt med folk som läser bloggar som bara handlar om vad andra gör och inte vad de tänker.

Jag skriver lite vad jag gör men jag skriver också mycket om hur jag tänker och funkar som person. Lev ert eget jävla liv istället för att läsa om vad andra gör. Jag tänker inte berätta minsta lilla steg jag tar - om jag någonsin skriver ett sånt inlägg som enbart handlar om vad jag gör, ska göra ikväll och sånt skit. Då lägger jag ner. Då skjuter jag min blogg i småbitar. Jag vill inte bli en svenssonbloggare som är opersonlig och som inte vågar lämna ut sig. Jag tycker det är rätt coolt att vara ärlig och öppen med allt jag gör. Jag kanske lämnar ut mig lite för mycket, den jag är och vad jag tycker men på något sätt känns det bra. Jag får inte höra något negativt om sättet jag skriver på direkt ändå. Jag vill tänka att folk som känner sig dåliga, tragiska och sådär läser min blogg och inser att det finns någon som är sorgligare än dem. Om bara en människa får den här känslan så är jag nöjd.

Min lördagen kan i simpel punktform beskrivas såhär.
  • Jag tog vänligt men bestämt ett par gratis öl på villan. Att sno öl känns inte bra att säga.
  • Jag och en tjej startade en moshpit
  • Elias fick en smäll
  • Elias nitade en kille
  • Elias slängde en ölburk i huvudet på mig så jag fick en bula och blödde.
  • Sen snodde jag en fin skylt som nu hänger på min vägg för att visa var man får röka.
  • Jag började småbråka med en civilpolis om vems skylten var. Jag vann!
Jag fick förresten stora nyheter för ett par dagar sen. Ett ex till mig - jag hatar benämningen ex - hon har förlovat sig. Det känns lite läskigt. Man får direkt tanken "det där hade kunnat vara jag". "Sabina är förlovad med Jonathan Cassel". Fast jag tänker inte direkt att det hade kunnat vara jag på ett jobbigt sätt, jag är enbart glad för hennes skull eller jag bryr mig väl inte så mycket direkt. Men fan för att vara förlovad med någon, jag har t.o.m panik att bli sambo. Jag vill kunna dricka öl flera dagar i sträck. Jag vill kunna gå runt naken och dricka kaffe. Jag vill röka inomhus när jag känner för det och jag vill, ja jag vill kort sagt inte vara bunden till någon som ska påpeka saker som jag borde och inte borde göra. Fast sen har jag också ingen aning vad för sorts tjej som jag hade kunnat bli tillsammans med och verkligen inte förlovad med. Nä, det där behöver jag inte nu. Jag är för ung och vild för en flickvän. (Så jävla lamt att skriva så).


Dagens:

Krya på dig: Clarence Clemons! Jag ska maila hans familj snart och ge stöd till the Big Man. Världens coolaste saxofonist.

Band: Hospital Ships

Vän: Gugge - Vi hade äntligen vår efterlängtade skypedejt.

Gangster: Elias!

Skönaste: Killen som jag hör berätta för en som jobbar på hemköp hur han ska göra inbrott där. Han berättade verkligen i detalj "Sen tar jag min kofot och bryter upp denna sidan, sen tar jag mig in genom dörren på detta sättet..." Till och med tjuvarna i Göteborg är väldigt trevliga.

Inläggskommentar: Rydan - "Ditt förra inlägg gjorde mig fan rädd för dig. Jag blev rädd att vara din vän. Du har nog skrämt bort 60% av dina läsare efter det." - Jag blev så jävla nöjd när jag hörde det.

Beundrare: En tjej som jag inte har en susning om vem det är kom fram till mig i Karlskrona och sa "Alltså din blogg är så jävla bra, jag läser allt du skriver och du är så jävla rolig..." Hon var typ 17 kanske, nu börjar jag få groupies också!

Det här inlägget är mer egentligen ett som jag tänker ska vara mer fokuserat på bilderna jag lägger upp för de beskriver min helg hyfsat bra så här kommer dem! Nu måste jag skynda mig ut för att köpa skor, byxor, boka klipptid, träffa Julia och kolla flickor i parken.
























Må väl och ha det bra vänner. På nästa inlägg tänkte jag försöka göra lite olika listor eftersom det är det som Natan uppskattar mest. Det här inlägget fick jag skriva väldigt snabbt eftersom jag lovade att lägga ut ett idag, jag är förfärligt stressad och jag svettas.

// Er vän Jonte.

Jag äcklas av tjejer som gillar mig.

 

 

Det här inlägget kommer lite senare än vad som var tanken. Jag skrev faktiskt det mesta i tisdags 7/8 på tåget men jag la aldrig upp det. Imorgon eller i övermorgon så kommer ett fräsch och helt nytt inlägg om min galna helg där Elias slog sönder saker, slängde en burk i huvudet på mig och nitade en kille!

 

7/8 - Ett tidlöst inlägg

 

Nu när jag sitter själv på tåget så tänker jag lite på det faktum att jag verkligen inte gillar människor. Jag kan nog vara den mest negativa människa jag känner vad det gäller folk. Sofi blev hyfsat chockad över hur allvarlig min störning vad gäller det här verkligen är. Jag vet inte varför men jag stör mig så lätt på folk. Eller rättare sagt jag avskyr människor väldigt lätt. Inte för att jag tycker att jag är bättre än andra, jag är nog egentligen den mest avskyvärda enligt mig själv.

Förstå mig inte fel, jag är inte otrevlig mot folk. Det är mest mina egna tankar som är negativa.

 

De människorna som jag faktiskt mest uppskattar är barn. Jag har alltid kommit bra överens med dem. Jag vet inte riktigt varför. Men jag tror det kan bero på att de ännu inte bildat sig en identitet och behöver inte hålla på någon slags image. De är väldigt ärliga av sig. Folk som ska hålla på någon image som man ser igenom är bara hemskt. Folk med ett självhävdelsebehov får mig att vilja spy. Barn blir glada av så små saker och är helt anspråkslösa. Barn gillar mig, vilket kanske är konstigt eftersom jag är den jag är. Jag röker stört mycket, jag dricker rätt mycket och jag är i allmänhet ett kasst föredöme men på något sätt så gillar de att leka och hänga med mig. Jag, till skillnad från många, tycker det är mysigt när barn skriker på café. När jag och Sanna fikade för ett tag sen så kom det en unge och slog mig med en ballong i en halvtimme. JAG ÄLSKADE DET! Det kanske är därför mammor brukar gilla mig, jag kanske mer är ett barn än en vuxen människa? Ett bittert litet barn i en stor skäggig kropp.

 

Det är egentligen konstigt att jag har så mycket vänner när jag inte gillar människor, fast det är väl folk som inte ligger i min vänkrets som jag direkt föraktar på olika sätt. Jag kan sitta och kolla runt på folk som lagt till mig på facebook som jag inte känner och bara tänka ”den här människan kan inte finnas, hon är ju helt dum i huvudet”.

 

Det har också alltid varit så när jag träffat tjejer också.

Jag kan bli intresserad till en början, men om de själva blir intresserade av mig så tycker jag i 90 % av fallen att de är dumma i huvudet. Seriöst så tycker jag faktiskt att de är sanslöst dumma i huvudet. Mitt omdöme ändras nästan direkt när förutsättningarna förändras. Det kan bero på något sorts dåligt självförtroende kanske. Jag vet inte riktigt. De är alltid mycket finare när jag ”jagar” dem, men när det blir tvärtom så kan de typ bli fula, äckliga och avskyvärda. Jag kanske hypar upp vissa tjejer så mycket för att jag vill att de ska visa sig sämre.

 

Jag tror att jag drar ”man vill ha den man inte kan få” till det yttersta. För mig kanske det mer är ”jonathan hatar den han kan få”. Egentligen borde man bli glad och smickrad när någon känner så för en, vilket jag blir också men det är personen som jag avskyr. Inte det personen tycker. Det är självklart rätt roligt att känna så men det suger samtidigt då när jag väl skaffar mig en fru/flickvän så kommer jag nog hata henne.

 

 

Dagens:

 

Största beslut: Det faktum att jag vågade raka av skägget igår och bara har mustasch nu. När jag såg mig själv i spegeln idag så tyckte jag bara att jag såg extremt porrig ut. Jag hade velat se ut som Burt Reynolds men istället påminner jag mer om en smal Ron Jeremy. Men jag diggar det. Samtidigt så rakade jag benen och armhålorna. Så jäkla skönt.

 

Låtar:

  • Evert Taube - Så länge skutan kan gå - Det finns nog ingen låt som förklarar livet på ett lika bra sätt.
  • Håkan Hellström - 2 steg från Paradise live i slottskogen - Helt briljant.
  • Håkan Hellström - Trubbel - Ruskigt bra cover på Olle Adolphsons magiska låt.

 

Att inte kunna få ut ur sitt huvud: Jag förstår fortfarande inte hur en tjej kan få ett så jävla långt ansikte på bara ett par år. Det är sjukt. Jag kan inte släppa detta. Jag vill nästan bjuda ut henne för att verkligen få se, eller mäta. Jag ångrar att jag inte mätte hennes ansikte förra gången jag träffade henne.

 

Dagens vän: Jag vet inte. Någon konstig Josefine la till mig som vän på Facebook. Det är iallafall en vän. En facebookvän men ändå! Yeti får också vara dagens vän då jag inte orkade besöka honom i helgen. Jag saknar honom!

 

WhiteTrashnamn - Belinda. Alltså man får inte döpa sitt barn till det. Så jävla osexigt. Jag såg en tjej som hette det på facebook och jävlar vad hon besvarade WTstämpeln! Jag brukar tycka att WT är sexigt men jag kanske borde omvärdera det där.

 

Konstigaste Facebookstatus: Bromsade e30in idag, 500hk @1.4bar = )- Jag vet inte vad jag kan skriva om detta. Jag fattar verkligen ingenting. Om någon fattar detta så skriv gärna en kommentar till blogginlägget!


Omnämnande: Sanna Lundin. Hon är en av de snällaste och bästa människorna jag vet. Hon tvekade inte överhuvudtaget att hämta mig vid tåget trots att jag hörde av mig mindre än en timme innan jag kom fram, hon har bjudit mig på flertalet öl, hon köpte en webcam för att jag skulle visa henne hur skype funkar och hon är allmänt skitcool.

 

 

Mitt nästa inlägg kommer senast på onsdag! Det kommer bland annat att handla om en söndersparkad toa, snodda skyltar, pyromanaktiviteter mitt i natten på en kyrkogård, en kille som jag hör berätta om hur han kommer gå tillväga för att råna hemköp och mer! Nu kommer lite olika bilder från senaste tiden!

 

 

 

 

Mamma måste vara stolt över oss.

 

 

Skägget is gone!


Snart flyttar den här lilla grabben in permament hos mig!

Nu kommer ett par fina bilder från Håkan:

Jag ser full, nerrökt och platthårig ut men jag klär mig iallafall jävligt snyggt.

Mina vänner är S.E.X.I.G.A.
Kommentarer är onödiga fast ändå, jag gillar henne. Vi ska hänga på Lipz hela sommaren.
Karlskronas bästa kvinna förutom min mamma.
Förlåt för att jag plötsligt varit lite seg och sådär. Mycket att göra, mycket att tänka på och många läsare att svika. Det här inlägget är lite av en mysig teaser som ni verkligen förtjänar.
Kärlek// Jonte.

jag trodde aldrig att någon kunde lysa med sin frånvaro som du.

Titeln syftar väl egentligen inte på någonting/någon. Jag tog det från en av Daniels låtar bara. Så om ni hoppades få läsa någonting om någon kvinna idag så måste jag tyvärr göra er besvikna.
Förra inlägget var bara sex och det kan jag väl i allmänhet mer om, än det jag tänkte försöka skriva om idag - Kärlek. Eller jag skriver egentligen aldrig om det jag tänker på. Jag skriver samtidigt som jag tänker och det är väl därför det blir som det blir. Det enda jag insåg när jag läste mitt förra inlägg är att jag är en jävligt konstig kille ibland. Lite obehaglig nästan. Samtidigt så känner jag mig lite som Håkan Hellström. Vad jag än gör så gillar folk det tydligen. Fan vad pretto att jag jämför mig själv som bloggare med Håkan. Herregud, vilken hybris. Jag vet redan nu hur det är inlägget kommer att befästa mig som en extrem cyniker, en bitter person och kanske rentav en tragisk människa.

Det här med att älska någon verkar läskigt. Eller samtidigt är väl det fint när jag ser mina vänner som älskar varandra väldigt mycket. Fast jag tycker samtidigt att det verkar skumt och läskigt. Att vara beroende av någon lika mycket som man är beroende av sig själv, kanske mer. När det är bra så är det skitbra men när det är dåligt så dör man inombords. Ungefär så tror jag att det är. Det är väl tragiskt om jag aldrig kommer älska någon på det sättet men jag längtar väl inte direkt efter det. Jag har gått igenom så många konstiga kärleksperioder i mitt liv redan.

Något försök till ett urval och kronologisk ordning:
  • Den naiva perioden: För några år sen fick jag för mig den extremt dumma tanken att jag aldrig kommer bli kär i en annan tjej. Vem fan får för sig det när man är 16? Eller, det är nog rätt många. Då lyssnade jag på Kent och Broder Daniel hela tiden som sig bör. Jag kommer att bli så kär igen. Det sätter jag solen på.
  • Det finns ingen kärlekperioden: Jag intalade jag mig att kärlek inte finns och att sex får en att må bra, då man inte behöver blanda in några känslor. Fan, jag tänkte inte blanda in sex idag. Men det är väl lite att man saknar att ha någon och då söker man närhet på ett sätt som inte kan såra en. En rätt tragisk period mitt liv faktiskt, fast jag hade samtidigt väldigt roligt.
  • Jag älskar allaperioden: Sen kom min favoritperiod som jag fortfarande ramlar in i ibland men inte lika ofta. Jag fick för mig att jag var kär i folk hela tiden. Det jobbade t.ex. en kvinna på indiska (tror jag). Jag var där en gång, då tyckte jag att hon var jättesöt när hon hjälpte mig så jag fick för mig att jag var kär i henne så jag vågade aldrig gå tillbaka. Jag kunde få för mig att jag var kär i vänners vänner bara för att de var trevliga mot mig, jag fick för mig att jag blev kär i servitriser etc etc. Det var sjukt. Problemet var att jag inte ville träffa de tjejerna jag fick för mig att jag var kär i så jag undvek alltid dem. Jag vågar i allmänhet aldrig pratar med kvinnor jag verkligen tycker om. Det är läskigt på något sätt, jag är rädd för såna.
  • Hypeperioden: Det är här nog det andra steget av ovanstående period. Jag har ingen aning varför jag gör detta, men jag kan träffa en tjej en gång, jag kan ha träffat henne skitfull, jag kan ha mött henne ett par gånger sen kanske hon lagt till mig på facebook eller något liknande. Sen så bygger jag upp en slags gloria över henne, jag gör henne till en slags übermänniska. Jag bygger upp förväntningar som ingen har möjliget att leva upp till. Så jag behöver inte ens lära känna henne för att få för mig att jag är förälskad i henne och att hon är världens bästa tjej. Detta är enbart negativt eftersom varje gång jag träffar en tjej som jag tänker såhär om så motsvarar hon aldrig mina förväntningar.
Jag har i allmänhet en negativ syn på kärlek. Jag tror att det avspeglar sig i t.ex. filmer som jag gillar. Titanic och Control till exempel. De slutar inte direkt lyckligt. Jag gillar när folk som älskar varandra dör. Eller så kan jag inte skriva eller jo, jag gör faktiskt det. Control är inte lika mycket en kärleksfilm men hela filmen är egentligen en tragisk historia som innefattar en väldigt sorglig kärleksrelation. Nu ska jag gå och köpa öl sen fortsätta!
Tillbaka! Så för att summera detta inlägget ska jag försöka göra en kortfattad utvald positiv samt negativ lista över kärleken:


Positivt:
  • Tydligen har det en tendens att göra folk lyckliga.
  • När man gillar sin väns pojk/flickvän - som jag gör i de flesta fallen.
  • Bra kärleksfilmer - Titanic!
  • Det lindrar ångest, eller det borde göra det.
  • Man får ligga mycket. (omoget, men det är sant)
  • I vår tid så verkar målet med livet vara att träffa någon att leva sitt liv med. Så om man träffar någon att leva med så är livet tydligen fulländat.
Negativt:

  • Pressen när någon säger Jag älskar dig och man måste svara på samma sätt. Jag hatar den meningen.
  • Flick/pojkvänner man inte gillar - väldigt ovanligt för min del men det finns.
  • Man kan bara ligga med en person - om man är monogam förstås. Och det kan bli tråkigt.
  • Den är ingenting för mig. Eller när jag träffar någon som gör att jag känner det som folk verkar känna när de älskar någon - Då är det nog något för mig! Men hittills NJA! Men någon dag kommer nog även jag att älska någon utan förbehåll. Kanske, eller jo! Jag måste bli positiv. Jag ska någon gång i mitt liv också älska någon på det sättet.
  • Den har en tendens att göra folk olyckliga. - jag gillar förövrigt inte överdrivet lyckliga människor. Det är de värsta människorna som finns
  • Kärlek har en tendens att förändra folk till idioter.
  • Fy fan för att ha flickvän på festival.

Ur kärlekssynpunkt lider jag också av att jag inte gillar namn. Jag hatar fula namn. Jag trivs inte med folk med fula namn faktiskt. Sen kan även namn göras fula. Fransmän är experter på det. De förstör alla jävla namn med sitt uttal.


Dagens:

  • Sämsta: Det finns två människor som gör att jag vill spränga min facebook. Jag har blockat deras statusar men när jag inte kan hålla mig och går in på dem ändå så gråtskriker min själ.
  • Saknad: Min kära Rebecca. Jag hade förövrigt min vackraste kyss med henne. Vi hade ramlat när vi var lite halvfulla så vi låg en stjärnklar natt på en trottoar och kysstes under stjärnorna. Klyschigt men jag minns det som om det var igår. Jag fick hångla med två kusiner samtidigt en gång också. Det var på sitt sätt också lite speciellt.
  • Låtar:
- Village People  - Go west  - Pet shop boys i all ära men inget slår originalet.
- Daniel Cirera - Motherfucking, fake vegetarian ex girlfriend
- Le Tigre - Eau D,Bedroom Dancing
- Sigur Rós - Starálfur - en av de vackraste låtarna i världshistorien.
- Anti-Flag - Tearing down the borders - jag borde inte lyssna på sån här musik. Jag blir så arg och hård.
  • Dagens vänner:
- DanDan - För att han är så bra på allt och alltid den snyggaste killen från Karlskrona.
- Bubbles - På grund av hans sanslösa disciplin!
- Joanna - Trots att jag känt henne sen jag var 14 så tröttnar jag aldrig på denna tjejen och hon bjöd på blåbärspaj igår sen ville hon även bjuda mig på middag imorgon. Hon är dessutom fortfarande ruskigt snygg och jag avgudar hennes föräldrar. Där har vi en tjej som jag förstår att folk kan älska. Vi hade nästan något på gång i 8an, jag lever fortfarande på det.

  • Uppmaning: Ta av era jävla sotarmössor när det är såhär varmt ute. Ni är inte coola längre, ni ser bara jävligt dumma och osexiga ut.
  • Dagens citat: Jakob på chatten efter jag frågat vad han gjorde -
    "försöker plugga
    men läste din blogg istället
    efterbliven som vanligt"
    fast sen påpekar han att "det var underhållande".

Lite bilder från min gårdag. Den började med lunch i parken bakom KTB med Jakob, Alexander/leonard och Erik. Efter det åkte Jakob och jag för att möta Joanna. Sen fick jag äta blåbärspaj, vilken lycka! Fan, jag orkar inte skriva vad jag gjorde sen. Jo, jag pratade med Marlene! men vem bryr sig. Ni var ju ändå inte med och fick uppleva det men ni kan få se lite bilder! Alla gillar bilder.


Snyggaste tjejen i Göteborg.


Det är ovanligt att jag gillar folk första gången vi möts men Erik var ett starkt undantag.



Den enda mannen som gillar Marcus Birro och följer Club Calcio slaviskt.




Jag får inte lägga upp bider på Jakob men det skiter jag i.



Den här bilden fick jag från en kär vän på skype nu. Den var signerad "från en speciell beundrare"





Nu ska jag raka mig och göra mig färdig för att dricka lite alkohol. Jag måste verkligen köpa nya rakblad. Jag har haft samma i 3 år. Jag har kvar en gammal rakhyvel som blev nersläppt i min brevlåda för 3 år sedan. Jag blöder varenda gång som jag rakar mig. Det känns lite som att jag får välja mellan cigaretter och blod.
Nu ska jag platta håret! Ha en jättetrevlig kväll allihopa!
Med kärvänliga hälsningar
// Jonathan - precis kallad Bloggmongot.

RSS 2.0