- där hon gick i monsunen.

Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera mer ofta men det har varit svårt att hinna med att uppdatera denna veckan då jag har jobbat på en fabrik. Jag jobbar mellan 15.05 till 23.45 så kommer hem hyfsat sent. Det är ganska coolt att jag jobbar på en fabrik. Det känns rätt coolt att stämpla ut på kvällen och dra hem till arbetarområdet Majorna. Det hade varit lite coolare om jag hade gått hem till ett bord fullt av kött och en gammal halvfet kvinna att ligga med. Jag skulle kommit hem och ätit såna där Rårakor eller Råkakor eller vad fan det nu heter. Eller det kanske inte alls är kött? Det låter som att det är något med potatis, det kanske är veganskt t.o.m? Det här måste jag kolla upp. Iallafall så är jag denna veckan en man som sliter på en fabrik. Det är ganska skönt faktiskt, jag sitter mest och tar det lugnt med en skön kille som heter Dickie som kommer från Biskopsgården.

Nu senaste tiden så har jag börjat tänka på massa krav jag som jag anser att min nästa flickvän måste besvara.

Några av dessa är:
  • Hon får inte ha en Iphone. Senast igår på min isländskalektion så satt en tjej och petade på sin iphone hela lektion. Fy fan.
  • Hon får inte äta kött. Och hon får verkligen inte vara en "Jag är vegeterian men jag äter fisk". Då kan hon dra åt helvete.
  • Hon måste tycka att det är sexigt att röka, helst så får hon röka själv så att vi kan ligga bredvid varandra i solskenet och dela en cigg. Åh herregud vad vackert det hade varit. Jag vill ligga på hennes mage och röka. Jag vill ha en tjej som jag kan dela en eftersexcigg med istället för någon som klagar på att man får gå ut på balkongen istället. Gå ut halvnaken på 5e våningen på en inglasad balkong är väl inte direkt optimalt.

  • Hon får inte ha ett fult namn. Typ Märta eller nej, jag kan inte skriva fler. Det känns rätt taskigt.
  • Hon får inte vara ett psycho som säger "Jag kan tänka mig att gifta mig med dig" efter ett halvår.

  • Helst ska hon föredra billig folköl från Lidl framför att köpa rödvin till maten. Eller hon ska alltid föredra billig folköl.
  1. Kvinnor som dricker folköl = Sexigt
  2. Kvinnor som dricker vin = Hyfsat sexigt
  3. Kvinnor som dricker cider = Äckliga patrask.

  • Många tjejer som jag träffat under en lång tid har haft någon talang - Sjunga, dansa eller ja något sånt. Och det har sannerligen inte funkat så därför vill jag ha en tjej som är helt talanglös. Jag vill ha en tjej som är helt värdelös på allt.
Nu känns det mest bara sorgligt så nu orkar jag inte skriva mer krav. Jag kommer aldrig hitta en tjej som infriar alla dessa. Det trista är att alla de tjejer som jag träffat i sommar har ätit kött, haft en iphone och haft någon talang. Alla har haft något fel. Alla är fel förutom jag. 
Men det är ett krav som är viktigare än alla andra.
  • Jag ska kunna älska henne trots alla hennes brister. Det kändes typ fel att skriva. Så fina saker hör inte ihop med mig. Jag har hittills inte träffat denna tjejen utan jag har mest hatat saker hos alla. Jag måste sluta att hata saker och folk. Egentligen tror jag att jag försöker hitta på alla dessa kraven för att jag vet att ingen kommer att kunna besvara alla och därför hindrar jag mig själv från att skaffa någon. Dagens insikt!
Dagens:

  • Låt: - Håkan Hellström & Sven-Bertil Taube - Möte i monsunen. Den är ifrån Tango till          Taubekonserten. Jag kollade lite på youtube efter den men den fanns inte där. Kanske möjligtvis på Spotify (jag har ingen aning eftersom jag kör på min alternativa stil och pissar på spotify). Annars finns den på Piratebay med en seeder. Annars kan jag skicka den till er!
  • Album: - Mates of State - Mountaintops
  • Fail: Att jag väldigt berusad fick för mig att jag skulle ligga och kolla på tv när jag kom hem vilket ledde till att jag somnade på mina nya glasögon och knäckte bågarna. Jag vill ha en hel vecka då jag gör allt perfekt.
  • Mest skräckinjagande: Den stora svarta mannen som blev så arg att jag tydligen gick före i kön så att han tryckte sönder sina folkölsburkar vid mina öron. Jag sprang hem fort som fan.
  • Karin: Att Karin inte ville åka till Göteborg för att hälsa på mig eftersom att hon inte ville bo i min som hon så fint kallade det "sexlya". Hon är född 92 så hon vet ingenting om sex. Folk som är födda 92 har inte sex.
  • Bästa: Att By Haart har lämnat Styrbord för denna gången. Nu kanske de roliga klubbarna kommer tillbaka och hipsterflocken börjar skingras. Uppdatering: Tydligen har By Haart lämnat eftersom Styrbord har förlorat alkoholtillståndet. Skitbåt. Helvete.
Bilden däruppe och denna är från något arbete som Elias skulle göra till skolan. Temat var något med "Ny". Ja, ni får tolka det hur ni vill. Han kallade det iallafall en "Ny vän".

Jag föredrar denna kavajkompisen framför Breivik.

Nu ska jag plugga lite isländska!
Leve Intifadan och allt det där.
// Jónatan

RSS 2.0